سرنگ انسولین 0/5 میلی BD

||| |||

تزریق آسان و بدون درد.

سرنگ تزریق انسولین BD را که پر مصرف‌ترین سرنگ انسولین دنیا می‌باشد .

به علت ضخامت بسیار کم سرنگ تزریق انسولین BD درد آن نامحسوس می باشد.

این سرنگ ها به خوبی استریل شده‌اند و بسته بندی آن‌ها به گونه‌ای است که امکان ورود آلودگی به آن و ایجاد عفونت و بیماری وجود ندارد.  

این سرنگ برای بیمارانی که کمتر از ۵۰ واحد انسولین تزریق می‌کنند مناسب است.

همچنین چسبیده بودن سر سوزن به سرنگ، تمامی انسولین را به بدن بیمار منتقل می‌کند و دقت بی‌نظیری دارد.

استفاده از سرنگ ارزان ترین راه برای تزریق انسولین می‌باشد و برای افرادی که ترکیبی از دو نوع انسولین را تزریق می‌کنند، مناسب تر است.

این سرنگ بدون لاتکس بوده و در افراد مستعد به حساسیت هیچ گونه واکنشی نشان نمی‌دهد.

شرکت بکتون دیکینسون (BD) یک شرکت تجهیزات پزشکی آمریکایی است که در سال 1897 توسط دو فروشنده، ماکسول و. بکتون و فیرق س. دیکینسون تاسیس شد و دفتر مرکزی آن در‌ايالت نیوجرسی است.‌اين شرکت در نزديك به 50 کشور فعالیت می‌نماید و 29116 نفر کارمند در سراسر جهان دارد.

مشتریان‌اين شرکت شامل انستیتوهای مراقبت سلامت، محققان علوم زندگی، لابراتوار بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها، صنایع و عموم مردم می‌باشند. BD اولین شرکتی بود که سرنگ‌های شیشه‌ای تولید آمریکا را به فروش رساند. امروزه BD به سه بخش عمده تقسیم شده است: دارویی، تشخیصی، تحقیقاتی.

این شرکت در ابتدا برای فروش دماسنج‌های درمانی و سرنگ‌ برای تزریق دارو راه اندازی شد و سپس به ساخت آنها اقدام نمود. توسعه محصولات‌اين شرکت از طریق تصاحب شرکت‌های دیگر ‌انجام شد. در سال 1904‌اين شرکت دو شرکت فیلادلفیا و ویگمور را به تصاحب درآورد که هر دوی آنها از شرکت‌های تولید‌کننده لوازم جراحی، دندان پزشکی و دامپزشکی بودند. تولید بسته‌های درمانی سال بعد با تصاحب شركت «کامستوک بگ» که‌اين محصول را تولید می‌نمود به مجموعه اضافه شد. یک سال بعد‌اين شرکت در نیوجرسی اقدام به افتتاح کارخانه‌ای برای تولید محصولات پزشکی از قبیل سرنگ، سوزن‌های تزریق و دماسنج نمود.

در 50 سال اول دوره عمر خود‌اين شرکت به طور خانوادگی اداره می‌شد. در سال‌های بعد از جنگ جهانی اول شرکت فروش ثابتی داشت و توانست زمینه را برای توسعه ناگهانی خود به وجود آورد. شرکت به‌ اين نتیجه رسید که رویکرد سنتی موجود برای آينده مناسب نیست.

در سال 1948 هدایت شرکت به پسران موسسان به نام‌های جونیور دیکینسون و هری بکتون منتقل شد. دوره مدیریت 24 ساله ‌اين دو نفر رشد سریع را برای شرکت در پی داشت.

شرکت در آمریکا و همین‌طور در سراسر جهان شروع به رشد نمود. در سال 1949 اولین کارخانه تولیدی در خارج از نیوجرسی و در‌ايالت نبراسکا راه‌اندازی شد. BD به سرعت در کانادا(1951)، مکزیک (1952)، فرانسه (1955) و برزیل(1956) گسترش یافت. البته در‌اين زمان نوآوری‌های زیادی هم در شرکت به وجود آمد.

در سال 1950 اولین محصولات یکبار مصرف استریل، ست مخصوص آزمایش خون تولید شد و به صلیب سرخ آمریکا فروخته شد. در سال 1955 شرکت با تصاحب لابراتوار بیولوژیکی بالتیمور در زمینه میکروبیولوژی آغاز به کار نمود.

در سال 1973 یک مرکز تحقیقاتی واقع در پارکی در کارولینای شمالی از طرف شرکت راه‌اندازی شد.‌اين مرکز برای نزدیک شدن به نیازهای مرکز حمایت از محیط زیست آمریکا راه‌اندازی شد و در اثر آن تحقیقات، ساخت و متدهای عملیاتی توسعه یافتند و راهی برای بوجود آوردن تکنولوژی‌های آينده فراهم شد. در سال 1980 شركت اولین مرکز اتوماتیک تست‌های باکتریایی را راه اندازی نمود. سال بعد درآمد زیادی را از آن خود نمود و با استفاده از آن توانست مرکزی را در انگلستان برای ارائه کالا به بازار اروپا افتتاح نماید.

در سال 1986، شرکت صنایع فابرسانیتاس که شرکتی اسپانیایی و تولیدکننده سرنگ بود به تصاحب‌اين شرکت درآمد. فروش شرکت از رقم 71/1 میلیارد دلار در سال 1988 به 47/2 میلیارد دلار رسید و BD به بازارهای جهانی وارد شد. شرکت مرکز پخشی در بلژیک (1992) افتتاح کرد و وارد بازارهای هندوستان و چین(1995) شد.

در اوایل دهه 1990 BD محصولات ویژه‌اي را برای نگهداری از خون تولید نمود که با ‌اين کار باعث شد از فعالیت زیاد در آزمايش‌های مربوط به‌ايدز و هپاتیت کاسته شود.

در سال 1999 هویت جدید شرکت معرفی شد و برندهای زیاد با نام‌های گوناگون همگی تحت یک نام BD گردآمدند و علامت تجاری شرکت که امروزه استفاده می‌شود به وجود آمد. در همین سال ادوارد لودوینگ به عنوان ريیس شرکت معرفی شد. همچنین او در سال 2000 به سمت مدیرعاملي رسید و در 2002 ریاست هیات مدیره را پذیرفت.

در پایان سال مالی 2009 درآمد شرکت 7 میلیارد دلار و سود خالص آن1میلیارد دلار بوده است.

 

نکاتی که باید حین استفاده از سرنگ انسولین BD رعایت نمایید:

  •  ویال‌های انسولین را پس از باز شدن می‌توانید به مدت حداکثر بیست و هشت روز در دمای اتاق نگه داری نمایید.
  •  ویال انسولین را قبل از باز شدن در دمای دو الی هشت درجه سانتیگراد، در داخل یخچال نگهداری کنید.
  •  در روش تزریق صحیح انسولین با پزشک خود مشورت نمایید.
  •  در تزریق بیش از یک بار در روز، محل تزریق در چند عضو باشد.
  •  اگر محتوی شیشه تغییر شکل دهد و یا گلوله شود و یا رسوباتی از از خود به جا گذارد که با تکان دادن شیشه دیده شود باید فورا دور ریخته شود.
  •  هرگز ویال انسولین را در فریزر و یا در معرض حرارت و نور خورشید قرار ندهید.
  •  نوع انسولین و تاریخ انقضا ویال را قبل از مصرف کنترل کنید.
  •  اگر انسولین‌تان به نظر سالم می‌رسد ولی قند خون شما را پایین نمی‌آورد، آن را دور انداخته و با مشورت پزشک ویال تازه‌تری را جایگزین آن کنید.
  •  چنانچه از انسولین NPH استفاده می‌کنید، به هیچ وجه آن را محکم تکان ندهید، زیرا ساختار انسولین و تاثیرات آن از بین می‌رود.
  • اگر در ویال انسولین رگولار خود توده‌های کریستالی و یا کدورتی مشاهده کردید از مصرف آن خودداری کنید.
Latif Teb Co.